top of page
Wie ben ik?


Ik ben Marijke Tijdink en heb dit bedrijf in december 2017 opgericht. Na een studie HBO Diermanagement heb ik diverse administratieve en leidinggevende functies gehad in verschillende bedrijven (dierentuin / hypotheken / groothandel / detailhandel). Ik voel me thuis in heel veel markten, maar na in contact gekomen te zijn met het boekhouden wist ik zeker dat dit de juiste richting was. Regels toepassen en werken met cijfers is een tweede natuur en werkt voor mij heel ontspannend. 

Na diverse opleidingen in deze branche ben ik in 2017 naar de kamer van koophandel gegaan en begon een nieuw avontuur voor mij. Voor veel ondernemers is het boekhouden een 'must', je bent er (te) lang mee bezig en dat gaat ten koste van je arbeidstijd. Geef het daarom uit handen en bespaar zowel tijd als geld, krijg een duidelijk overzicht over de financiële situatie van je bedrijf en maak je hoofd en agenda weer vrij om echt te ondernemen!

Mijn kantoor


Wij Boeken is een onafhankelijk, klein kantoor. Door het werken in een online boekhoudsysteem is het geen probleem om landelijk te werken. Overweegt u om met ons in zee te gaan? Dan bespreken we de details en uw wensen, overleggen we de kosten en de geschatte tijd die wij denken met uw administratie bezig zijn. 

Mijn doelgroep zijn voornamelijk ZZP-ers, maar ook het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en non-profitorganisaties mag ik tot mijn relaties rekenen.

Wij Boeken zorgt voor een overzichtelijke boekhouding en snelle verwerking van gegevens tegen lage tarieven. Op verzoek kunnen wij snel diverse overzichten genereren, heeft u liever maandelijks een overzicht? Dan ontvangt u die van ons automatisch, zodat uw boekhouding helder en overzichtelijk voor u blijft. Dus: Stop met zoeken, Wij Boeken!

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. 

bottom of page